Fenerbahçe Akhisar'da kayıp!

Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekip rakibine 1-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe Akhisar'da kayıp!
Alanya ve Beşiktaş galibiyetleriyle lige dönen Fenerbahçe, Akhisar'da büyük yara aldı. 60. dakikada yenik duruma düşen, 82'de Alper'in, 87'de ise Skrtel'in atılmasıyla sahada 9 kişi kalan Sarı Lacivertliler, rakibine 1-0 mağlup olarak Milli araya lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde girdi.

Lige kötü bir başlangıç yapmasına karşın, son iki haftada Alanya ve Beşiktaş'ı mağlup ederek çıkışa geçen Fenerbahçe, Akhisar deplasmanında beklediğini bulamadı.

Fenerbahçe Akhisar'da kayıp!

İlk yarıda etkisiz bir futbol ortaya koyan, 56. dakikaya kadar kaleye isabetli şut dahi gönderemeyen Sarı Lacivertliler, Onur Ayık'ın 60. dakikada kaydettiği golle 1-0 yenik duruma düştü. Golden 7 dakika sonra Serginho'yla karşı karşıya kalan Kameni, yaptığı kritik kurtarışla farkın 2'ye çıkmasını önledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, golden sonra 10 dakika içinde 3 oyuncu değişikliği birden yapmasına karşın, ne oynanan oyunu ne de skoru kendi lehine çevirmeyi başaramadı. Takımın mutlak gole ihtiyacı olan 20 dakikada, son haftaların formda ismi Janssen'in oyundan alınması, Fenerbahçe taraftarının tepkisiyle karşılandı.

Fenerbahçe Akhisar'da kayıp!

Önce Alper, ardından Skrtel atıldı

66'da oyuna giren Alper Potuk'un 82'de rakibine kontrolsüz bir şekilde yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart görerek oyunu terk etmesi, 87'de ise Skrtel'in ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 9 kişi bırakması Fenerbahçe adına umutların tükenmesine neden oldu. Geri kalan dakikalarda başka gol de olmayınca karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Son 2 haftada aldığı galibiyetlerle taraftarının ağzına bir parmak bal çalan Fenerbahçe, Milli araya maç eksiği bulunan lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde girdi.