Yeniçeriler Derneği'nden Spora Destek

İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Spor Futbol Kulübü’nün taraftar grubu tarafından kurulan Yeniçeriler Derneği ilk toplantısını yapılırken, ilçenin sportif başarıları için her türlü desteğin verileceğine dikkat çekildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya, Yeniçeriler Dernek Başkanı Mete Vural, kurucu üyeler; Mustafa Şah, Tolga Sezer, Ümit Şeker, Uğur Zafer, Mehmet Demir, Tahsin Yıldırım, Ahmet Söğüt, Yasin Ulaş Bayam katıldı.

Resmi olarak faaliyetlere başladıklarını belirten Yeniçeriler Dernek Başkanı Mete Vural, “Yeniçeriler Derneği Aliağamıza, takımımıza ve taraftar gurubumuza hayırlı olsun” dedi.

Aliağa isminin olduğu her yerde var olacaklarını, hangi platformda olursa Aliağa’yı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını da sözlerine ekleyen Vural şöyle konuştu:

“İlk gün söylediğim gibi bizim amacımız Aliağa’nın sportif anlamda başarılar kazanmasıdır. Bu doğrultuda da tüm gücümüzle her türlü desteği vermektir. Sahalardaki şiddet olaylarına karşı durarak, önce dostluk anlayışını benimseyerek başarılar kazanmak istiyoruz. Ayrıca dernek çatısı altında yapacağımız faaliyetlerle Aliağa FK taraftarlar sayısının tüm Türkiye ve dünya çapında arttırılmasını hedefliyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Derneğimizin genel kurul toplantısını da 28 Ekim 2017 Cumartesi günü dernek binasında yapacağız.”

Kaynak: İHA