Bursaspor'un kayıp isimleri

Bursaspor’da geçen sezon birçok maçta forma şansı bulan isimler, bu sezon Fransız çalıştırıcı Le Guen’den henüz görev alamadı.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 6. haftayı 12 puanla 4. sırada kapatan Bursaspor, bu sezon ise topladığı 9 puanla 8. sırada yer aldı. Ancak oynadığı oyunla geçen sezona göre taraftarlarına daha çok ümit veren Timsah, ligin 7. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak, Galatasaray'a karşı iç sahada alınan mağlubiyeti unutturmak istiyor.

Birçok isim şans bulamıyor

Geçen sezona iyi başlamasına rağmen ligi düşme hattının iki basamak üzerinde 14. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılarda, ilk 11'in değişmezi olan bazı isimler bu sezon Teknik Direktör Paul Le Guen'den forma şansı bulamıyor. İsmail Konuk, Merter Yüce, Onur Atasayar, Ricardo Faty, Ertuğrul Ersoy gibi isimlerin yanı sıra sakatlıkları sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak olan ve takımla çalışmalara başlayan Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal da henüz forma giyemedi. Genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş, şans bulduğu 2 maçta 98 dakika sahada kalırken, Cristobal Jorquera ise 3 maçta sadece 56 dakikada forma terletti.

Geçen sezon yaşadıkları sakatlıklardan dolayı yalnızca 6'şar lig maçında görev alabilen Emre Taşdemir ve Serdar Kurtuluş da tedavilerini sürdürüyor.

Kaynak: İHA