Sneijder: Türkiye için şüphem yoktu

Aslan’dan ayrıldıktan sonra Nice’in yolunu tutan Hollandalı, “Türkiye’de kendimi güvende hissetmediğim bir durum yoktu. Galatasaray’ı ve İstanbul’u asla unutmayacağım” dedi

Sneijder: Türkiye için şüphem yoktu
Hem teknik direktör Tudor hem de yönetim tarafından yeniden yapılanmaya gidilen takımda düşünülmeyen ve 4.5 yıllık Süper Lig serüveni sona eren Sneijder, Türkiye'deki yaşantısı, kariyer planı ve Nice tercihi hakkında The Telegraph gazetesine bir röportaj verdi. Ligue 1 tercihinin altında güçlü ve gelişen bir lig olmasının yattığını söyleyen 33 yaşındaki maestro, "Çin ya da Orta Doğu'ya gitmedim. Çünkü en çok yapmak istediğim şey gelecek yıl Dünya Kupası'nda Hollanda forması giymek. Bunun için de Nice'e geldim" dedi. Türkiye hakkında hiçbir konuda kuşku duymadığını belirten Sneijder, "Türkiye'de hiçbir zaman kendimi güvende hissetmediğim bir durum olmadı. Galatasaray ve İstanbul hayatımın bir parçası ve bu deneyimi asla unutmayacağım" diye konuştu.

Sneijder: Türkiye için şüphem yoktu

SNEİJDER İMZAYI ATTI

Wesley Sneijder dün düzenlenen törende Nice'le 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan 33 yaşındaki yıldız, "Ben bir winnerım (kazanan). Kupalar kazanmaya geldim" dedi.

ALMAN DERGİSİNDE TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLEMİŞTİ


Alman dergisinde Türkiye'yi yerden yere vuran Kılıçdaroğlu Alman Focus dergisine verdiği röportajda skandal ifadeler kullanmıştı. Türkiye'ye yönelik karalama operasyonunun parçası olacağı sözünü veren Kılıçdaroğlu, Alman turistlerin de korktuğu için Türkiye'ye gelmediği iftirasını atmıştı.