TÜGVA Edirne İl Yönetimi Toplandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Edirne il yönetimi toplandı.

TÜGVA Edirne İl Temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre, Fatih Saldıran başkanlığında atanan vakfı il temsilciliği yönetimi, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda toplantı yaptı.

Saldıran, toplantıda yaptığı konuşmada, zor bir görev üstlendiğini ancak hep birlikte güzel işler başaracaklarını belirtti.

Gençlerle çalışmalar yapacaklarını aktaran Saldıran, şunları kaydetti:

'Murat ettiğimiz gençliğin özellikleri şudur ki, adalet, ahlak, birlik ve özgürlük değerlerini benimseyen, geleneklerine bağlı, cağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katabilen, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, merhametli, sorumluluk sahibi ve başarılı olmalarıdır. Vakıf olarak bunun mücadelesini vereceğiz. Burada hepimize ciddi sorumluluklar düşmektedir.'

Saldıran, TÜGVA Edirne İl Yönetiminde Yasin Nas, Hasan Tekin, Fatih Coşkun, Eyüp Uğurluel, Metin Bilir, Zekeriya Bayrak, Veysel Güner, Selim Bostan ve Yurdaer Vardar'ın yer aldığını, yönetim kurulunun birkaç kişinin daha dahil edilmesinin ardından tam olarak şekilleneceğini bildirdi.

Kaynak: AA