Milli Sporcular, Başkan Tuna'yı Ziyaret Etti

MERSİN -Türkiye'yi, Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil edecek milli sporcular, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı ziyaret etti.

Ziyarete, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay, milli sporcular Mehmet Can Yakın, Seyfeddin Abik ve Dilber Dağ katıldı.

Tuna, yaptığı konuşmada, sporcuların Türkiye'yi, Avrupa'da ve dünyada temsil edecek olmasından dolayı gurur duyduklarını bildirdi.

İçel'de ve Türkiye'de bu sporda en iyisi olduklarını gösterdikleri için sporcuları tebrik ettiğini belirten Tuna, 'Takımımızın aldığı başarılarla bocce sporunun İçel'de her geçen gün daha çok ilgi gören ve adından söz ettiren bir branş haline geldiğini görüyoruz. Sporcularımız, bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti. Tüm sporcularımızı yeniden tebrik ediyorum. Şampiyonalardan da en iyi sonuçla döneceklerine inanıyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.' ifadelerini kullandı.

Kutlay ise, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yapılan seçmeler sonucu Toroslar Belediyesi Bocce Takımı'nın, Avrupa ve dünya şampiyonlarında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandığını anımsattı.

Başkan Tuna'ya, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini kaydeden Kutlay, şampiyonadan en iyi sonuçlarla dönecekleri ifade etti.

Kutlay, şunları kaydetti:

'Seçmeler sonucu, Mehmet Can Yakın 17-24 Eylül tarihleri arasında Fas-Kazablanka'da yapılacak Dünya Erkekler Volo Şampiyonası'nda, Dilber Dağ Fransa'da 21-24 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Ümitler Petank Şampiyonası'nda ve Seyfeddin Abik ise İtalya'da 23-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Gençler Raffa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler.'

Kaynak: AA