'Ver Kaç' Filminin Çekimleri Tamamlandı

Başroldeki Kenan Ece'nin bir mahalle delikanlısını canlandırdığı filmde ayrıca, Yılmaz Guruda, Bülent Çolak, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı ve Fırat Tanış rol aldı.

Yönetmen koltuğundan Orçun Benli'nin oturduğu 'Ver Kaç' filminin çekimleri tamamlandı.

Yapımcılığını Kadir Gülnahar'ın yaptığı komedi türündeki filmin çekimleri dört hafta sürdü.

Büyük bölümü İstanbul'un eski semtlerinden Kadırga'da geçen 'Vur Kaç'ın çekimleri, Kocamustafapaşa Stadı, Ümraniye, Reşadiye ve Emirgan'da yapıldı.

Başrolündeki Kenan Ece'nin bir mahalle delikanlısını canlandırdığı filmde ayrıca, Yılmaz Guruda, Bülent Çolak, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı ve Fırat Tanış rol aldı.

Senaryo Ali Ersin Kelleci ve Onur Karataş tarafından kaleme alınan filmin görüntü yönetmenliğini ise Tufan Kılınç üstlendi.

Eylülde vizyona girmesi planlanan filmin konusu şöyle:

'Sedat ile Fikret, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen aynı mahallenin iki gencidir. Tek sevdaları Kadırga Spor Kulübü'dür. Kadırga Spor Kulübü çim sahaya geçemeyecek kadar yoksul bir kulüptür ve kurtarıcı olarak futbolcu Hakan'ı transfer etmek istemektedirler. Transfer için kulübün eskilerinden Tevfik amca arabasını bağışlar. Transfer tarihinin yaklaşması ve arabayı satmak için zamana ihtiyaçları olduğundan Sedat parayı eski sevgilisi Nazlı'nın abisi olan Reşat'tan ister ve macera başlar.'

Kaynak: AA