Futbol Açıklaması 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası

Inter, Chelsea'yi 21 yendi Interli Kondogbia, yaklaşık 45 metre uzaklıktan kendi kalesine gol attı.

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Inter, Chelsea'yi 2-1 mağlup etti.

Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın Singapur ayağında, İngiltere'nin son şampiyonu Chelsea ile İtalya'nın Inter takımları karşılaştı.

Singapur Ulusal Stadı'nda oynanan maçta, Inter 45+3. dakikada Stevan Jovetic'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Inter, 53. dakikada Ivan Perisic'in fileleri havalandırmasıyla skoru 2-0 yaptı.

Chelsea ise sahalarda ender görülen bir golle 74. dakikada skoru 2-1'e getirdi. Interli Geoffrey Kondogbia, yaklaşık 45 metre uzaklıktan kendi kalesine gol attı. Bu golle Chelsea farkı bire indirdi ancak mücadeleden Inter 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası, ABD, Çin ve Singapur olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.

Turnuvaya, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid, Almanya'dan Bayern Münih, Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon kulüpleri katılıyor.

Kaynak: AA