Osmanlı Motorlular Kulübünden Filistin'e Destek

Osmanlı Motorlular Kulübü üyeleri Kudüs’te yaşananları protesto amacıyla bir araya geldi.

Osmanlı Motorlular Kulübü (OMK) üyelerince Kudüs'te yaşananlara tepki göstermek amacıyla İsrail Konsolosluğu önünde protesto düzenledi.

Fatih’teki Saraçhane Parkı karşısında toplanan yaklaşık 100 motosikletli, İsrail’in Filistinlilere yönelik uygulamaları ve Kudüs'te yaşananları protesto etmek için İsrail Konsolosluğu önünde toplandı.

Grup adına açıklama yapan Tacettin Gökçe, Mescid-i Aksa'da yapılan haksızlık karşısında farkındalık yaratmak istediklerini söyledi.

Gökçe, 'Bu tür etkinliklere katılmayan vatandaşlar da tek başına haksızlığı boykot edebilirler. Şöyle düşünsünler, aldıkları bir dondurma belki de bir füzenin vidasıdır. O yüzden herkes bireysel olarak hareket edip İsrail mallarına karşı boykot düzenleyebilir. Gün Filistin’de yaşayan kardeşlerimizin acılarına ortak olma günüdür. Tüm Müslüman kardeşlerimizin ilk kıblemiz manevi değerimiz Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmaya davet ediyoruz. Biz motosiklete gönül vermiş inanan insanlar olarak tepkimizi her zaman göstereceğiz.' diye konuştu.

Açıklamanın ardından grup konsolosluk önünden ayrıldı.

Kaynak: AA