Ordu'nun Altın Çocukları

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, okul sporları ve federasyon faaliyetlerinde dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Makamında gerçekleşen ödül töreninde konuşan İl Müdürü Mustafa Genç, Ordulu sporcuların farklı branşlarda başarılar elde etmesinden büyük gurur duyduklarını belirtti.

Mustafa Genç, “Dereceye giren sporcularımızın sayılarının artıyor olması bizleri çok mutlu etmektedir. Bu başarıda emeği olan antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Törende ödüllendirilen sporcular şunlar: Aydın’da yapılan okullar arası 17-18 yaş genç erkekler A Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 55 kiloda ikinci olan Erol Yüksel, 15-16 yaş genç B grekoromen stilde 39-42 kiloda üçüncü olan Cevat Can Canlı, 54 kiloda ikinci olan Taner Garip, 13-14 yaş yıldız erkekler grekoromen stilde 53 kiloda üçüncü olan Emre Alparslan, 35 kiloda üçüncü olan Umut Çoban, Nevşehir’de yapılan Okullararası Küçük Erkekler Judo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kiloda birinci olan Kadir Gümele, 50 kiloda 3. olan Berke Şensoy, küçük kızlarda 52 kiloda ikinci olan Zeynep Bilgi, Çorum’da yapılan gençler serbest güreş şampiyonasında 65 kiloda ikinci olan Sefa Öztürk, Antalya’da yapılan 11 yaş serbest ve grekoromen güreş şampiyonasında 75 kilo ve 90 kiloda üçüncü olan Fetullah Şaşmaz, 14-15 yaş serbest stilde 53 kiloda ikinci olan Taner Garip ve Amasya’da yapılan Okullar Arası Genç Erkekler A Hentbol Şampiyonası’nda Türkiye dördüncüsü olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi.

Kaynak: İHA