Denizli'den Kısa Kısa

Ankara'da düzenlenen Türkiye şampiyonasında 2'nci olan Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Süper Ligi play-off müsabakalarında 2'nci olan Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, kazandıkları kupa ile Zolan'ı makamında ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve İşitme Engelliler Meclisi Federasyonu İl Temsilcisi Sevil Güngör, Denizli Büyükşehir Belediyesine, engellilere yönelik yaptığı çalışma ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Türkiye ikincisi olan ve yurt dışında Denizli'yi temsil etmeye hak kazanan takımı başarılarından dolayı tebrik etti.

- Denizli ASKF'de seçim

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) 14. Olağan Genel Kurulu'nda Feyyaz Ceşen tekrar başkanlığa seçildi.

Kentteki bir otelde düzenlenen 14. olağan genel kurulda mevcut başkan Feyyaz Ceşen ile Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran yarıştı.

Oylamada 244 oyun 158'ini alan Ceşen art arda dördüncü defa başkanlığa seçildi. Osman Duran ise 85 oy aldı.

Denizli ASKF Başkanlığı'na seçilen Feyyaz Ceşen, kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, 'Bugünden itibaren tüm kulüplerimiz için bugüne kadar olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz. Kongrede aday olan Osman Duran'a da teşekkür ederim. Biz yeni yönetim olarak amatörlerimiz için önemli projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.

Kaynak: AA