Gönenli Güreşçiler Milli Takımda

Gönen Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları katıldıkları Antalya Türkiye Şampiyonası, Çanakkale Kepez ve Umurbey, Bursa Ulubat, Çan Halilağa yağlı güreşlerinde başarı elde ederek Bulgaristan'da düzenlenecek Balkan Şampiyonası'nda milli forma ile mücadele etme hakkı kazandı.

12-13 yaş milli takım aday sporcular listesine seçilen Gönen Güreş İhtisas Kulübü Sporcusu Yasin Yeşil, ayyıldızlı formayla 38 kiloda müsabakalara katılacak.

Gönen Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Gökhan Kalkan ise Bulgaristan'da düzenlenecek turnuvada 12-13 yaş milli takım sporcularına antrenörlük yapacak.

Gönen Güreş İhtisas Kulübü Başantrenörü Gökhan Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvalara 70 güreşçinin katıldığını söyledi.

Sporcuların katıldıkları müsabakalarda 25 altın, 15 gümüş, 10 bronz madalya aldığını belirten Kalkan, ''Çalışmalarımızın karşılığını 12-13 Yaş Milli Takım Seçmelerine sporcumuzun seçilmesiyle aldık. Bende bu Balkan Şampiyonasında 12-13 yaş gruplarda antrenör olarak seçildim. İlçem ve şahsım adına çok mutluyum. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA