Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-Off Final Grubu

Acıbadem Üniversitesi: 77 Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor: 81.

Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubu 2. maçında Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi'ni deplasmanda 81-77 yendi.

Acıbadem Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın önemli bölümünü önde götüren ev sahibi ekip, son periyotta rakibinin maçı çevirmesini önleyemedi.

Müsabakanın ilk periyodu 28-18, devresi 49-41 ve üçüncü periyodu da 64-61 Acıbadem Üniversitesi'nin üstünlüğünde geçilirken, büyük mücadeleye sahne olan son çeyrekte rakibini yakalayan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, müsabakadan 81-77 galip ayrıldı.

Gruptaki ilk maçında Nesine.com Eskişehir Basket'e 85-81 yenilen Acıbadem Üniversitesi, ikinci karşılaşmasından da galibiyet çıkaramazken, ilk müsabakasında Bursaspor Durmazlar'ı 79-62 mağlup eden Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, yenilgisiz yoluna devam etti.

Acıbadem Üniversitesi adına 22 sayı üreterek maçın en skorer ismi olan Bracey Wright'in çabası yenilgiyi önleyemedi. Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da ise Hakan Yapar ile Kerem Gönlüm, 19'ar sayıyla galibiyete büyük katkı yaptı.

Kaynak: AA