Beşiktaşlı İşadamları Ankara'da Bir Araya Geldi

Beşiktaşlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİYAD) Başkanı Fahri Hikmet Köker, “Bu sezon büyük bir ihtimalle şampiyon olacak gibiyiz. Lyon maçında da en kötü ihtimalle berabere kalırız diye düşünüyorum ama Beşiktaş bu sene çok iyi gidiyor. Üç yıldır stadı olmadığı için deplasman fobisi kalmadı” dedi.

Beşiktaşlı Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri, kuruluşlarının birinci yıl dönümü şerefine düzenlenen baloda bir araya geldi. Ankara Swiss Otel’de gerçekleştirilen programa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş ve spor camiasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Balo öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan BESİYAD Başkanı Fahri Hikmet Köker, “Geçen yıl mart ayında kurulduk, birinci yılımızı kutluyoruz. 16, 17 kişiyle çıktığımız yolda şuanda 100 üyenin üzerinde bir sayıya ulaştık. Çok güzel projeler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ankara’daki Beşiktaşlı sanayici ve işadamlarını bir araya toplamayı hedefliyoruz. Birlikte Beşiktaşlılığı, Beşiktaşlılığın duruşunu Ankara’da temsil etmek istiyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak da etrafımıza faydalı işler yapmak istiyoruz. Ankara’da sanayici, işadamı ve yatırımcılar olarak bir boşluk vardı. Bu konunda öncü olmak istedik. Bir avuç arkadaşla yola çıktık, bize destek veren arkadaşlarımız bir anda çoğaldı. Çok da güzel işler yapıyoruz, inşallah bu işleri çok da çoğaltacağız” şeklinde konuştu.



"Lyon’u İstanbul’da kesin yeneriz"

Beşiktaş futbol takımının bu sezonu büyük ihtimalle şampiyonlukla tamamlayacağını kaydeden Köker, “Bu sezon büyük bir ihtimalle şampiyon olacak gibiyiz. Lyon maçında da en kötü ihtimalle berabere kalırız diye düşünüyorum ama Beşiktaş bu sene çok iyi gidiyor. Üç yıldır stadı olmadığı için deplasman fobisi kalmadı. Bildiğim kadarıyla Fransa’da 25 bine yakın Beşiktaşlı bilet almış, 50 bin kişilik stat. Orası da herhalde İstanbul gibi olacak. Tur için umutluyum, İstanbul’da biz kesin yeneriz” ifadelerini kullandı.

Baloda, dernek için emeği geçen üyelere ödül takdim edildi.

Kaynak: İHA