Mersin İdmanyurdu'na Galibiyet Morali

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren kırmızılacivertli ekip, yeni teknik direktörü Levent Eriş yönetiminde çıktığı ilk maçta 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi Kulüp başkanı Karak: 'Sonuna kadar inançlıyız. İçel İdmanyurdu'nu ligde tutup gelecek yıl en iyi noktaya getireceğiz'

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren İçel İdmanyurdu'nda yeni teknik direktör Levent Eriş ile çıkılan ilk maçta 3 puan alınması moralleri düzeltti.

Ligde son sırada yer alan ve transfer yapamadığı için dar kadroyla mücadele etmek zorunda kalan İçel ekibi, 3 haftalık galibiyet hasretini Büyükşehir Gaziantepspor deplasmanında giderdi.

Geçen hafta içinde takımın başına getirilen teknik direktör Levent Eriş ile ilk maçına çıkan kırmızı-lacivertli ekip, karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 19'a çıkardı.

Alınan galibiyet, ligde kalma mücadelesinde İçel temsilcisine moral verirken, taraftarları da umutlandırdı.

İçel İdmanyurdu Kulübü Başkanı Mahmut Karak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehrin kenetlenmesi ve olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Futbolcuların çok iyi mücadele ederek deplasmanda kazanmayı bildiğinin altını çizen Karak, 'Bu puanlar yönetim kurulu üyelerine, taraftarlara, futbolculara, yeni teknik heyete ve İçel kentine çok iyi geldi. Mutluyuz ama rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekledik ancak olmadı. Yine de umutluyuz.' diye konuştu.

Karak, artık tüm maçları kazanmaya odaklandıklarını vurgulayarak, 'Sonuna kadar inançlıyız. İçel İdmanyurdu'nu ligde tutup gelecek yıl en iyi noktaya getireceğiz.' dedi.

Mahmut Karak, teknik direktör Eriş ve ekibini de kutlayarak, kendisine güvendiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA