Sergen Yalçın'ı çıldırtan karar

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk turunda oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçının ilk yarısının son dakikalarında çok ilginç bir pozisyon yaşandı.

İlk yarıda bitime 1 dakika kala Kayserispor kalesine doğru hücum eden Lens rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. İlk olarak taç atışı kararı verildiğini zanneden Lens, faul kararı olduğunu görünce topu yere atıp hızlıca atışı kullandı ve Kayserispor savunması arasına sarkan Fernandao'ya gönderdi.

Sergen Yalçın'ı çıldırtan karar

Fernandao bu asisti ağlara göndererek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.Kayserisporlu futbolcular, top durmadan Lens'in atışı kullandığı yönünde hakem Ümit Öztürk'e yoğun itirazlarda bulundu.

Sergen Yalçın'ı çıldırtan karar

Ümit Öztürk ise yan hakemi gösterdikten sonra bu sırada kaleci Muammer ve futbolcular yan hakeme doğru giderek itirazlarda bulundu. Ancak karar değişmedi. Bu sırada Kayserispor'da kaleci Muammer itirazları sebebiyle sarı kart gördü.

Sergen Yalçın'ı çıldırtan karar

İlk yarının son düdüğünün ardından Kayserispor Teknik Direktörü yedek kulübesinden fırlayarak soluğu hakem Ümit Öztürk'ün yanında aldı. Yalçın ve Kayserisporlu oyuncular, maçın hakemi Ümit Öztürk'e yoğun itirazlarda bulundu.

Sergen Yalçın'ı çıldırtan karar

Pozisyonda taç kararı verildiğini fakat Lens'in faul kullandığını belirten Sergen Yalçın, topun da durmadığı yönünde hakeme şiddetli bir şekilde itirazlarda bulundu.

Sergen Yalçın'ı çıldırtan karar