Amed Sportif Faaliyetler'de Keçiörengücü Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerde Keçiörengücü maçı hazırlıkları Talaytepe Tesislerinde devam ediyor.

Teknik Direktör Taner Taşkın, gözetiminde yapılan çalışmalar büyük bir titizlikle devam ederken, sakat olan futbolcuların bazıları idmana katılmadı. Amed Sportif Faaliyetlerin başarılı teknik direktörü Taner Taşkın, futbolcularının büyük fedakarlıklarda bulunduğunu söyledi.

Taşkın, “Oyuncularımher türlü zorluğa rağmen bıkmadan usanmadan Amed Sportif Faaliyetlerin başarısı için mücadele ediyorlar. Bazı futbolcularımız büyük risk alarak sakat sakat maçlara çıkıyorlar. Bu kadar özverili ve iyi niyetli bir ekibimiz var. Bu nedenle çok şanslıyız” dedi.

Hafta sonu deplasmanda yapacakları Keçiörengücü maçına değinen Taşkın, Ankra’daki maçın bir hayli zorlu geçeceğini kaydetti.

Taşkın, “Bu maç bir hayli zor olacak. Çünkü rakibimiz de bizim gibi iddialı. Yani kolay bir maç olmayacak. Umut ediyorum futbolcularım, istediğimiz sonucu alır ve Diyarbakır’a 3 puanla dönmemizi sağlarlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA