'Skor Oranı Yüksek Olacaktır'

Olympiakos Teknik Direktörü Vasilis Vouzas, Beşiktaş karşısında tur atlamak için bütün şartları zorlayacaklarını belirterek, “Skor oranının yüksek olacağı bir oyun olacaktır” ifadelerini kullandı.

Olympiakos Teknik Direktörü Vasilis Vouzas, Beşiktaş maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tur atlamak için bütün şartları zorlayacaklarını belirten Vouzas, “İki takımın oyun planı arasında çok büyük farklılıklar yok. Tur atlamak için tabii ki gol atmamız gerekiyor. Ve de bu gole en büyük katkıyı kimin yapacağı çok önemli. Çok iyi bir takımla karşılaşacağımızın bilincindeyiz. Beşiktaş’ın topu tutma oranı yüksek. Bunu biliyoruz. İyi müdafaa yapıp topu ayağımızda tutmamız gerekiyor. Skor oranının yüksek olacağı bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İlk maçtaki skorun psikolojik olarak lehlerine olduğunu söyleyen Vouzas, “İki takım da bu skor üzerinden planlarını gerçekleştirecektir. Umarım bizim planımız üstün gelir” diyerek sözlerini noktaladı.

"RAKİBİMİZ OLDUKÇA KUVVETLİ"

Olympiakos’un başarılı orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso, Beşiktaş maçı öncesinde Teknik Direktör Vasilis Vouzas ile birlikte basın toplantısına katıldı.

Cambiasso, “Beşiktaş’ın kuvvetinin farkındayız” dedi.

Olympiakos’un başarılı orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso, Beşiktaş maçı öncesinde basın toplantısında konuştu.

İki takımın oyunu arasında pek büyük farklılıklar olmadığını söyleyen Cambiasso, “Fakat biz Beşiktaş’ın oyuna hakim olma oranının yüksek olduğunu biliyoruz. Müdafaa konusunda da oldukça kuvvetliler. Önlemlerimizi bu şekilde aldık. Yarınki sonuç, takımımızın hücum anlamında oranını ne kadar yüksek tutarsak başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

(Bozhan Memiş - Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu /İHA)

Kaynak: İHA