Amed Sportif Faaliyetler Yarışı Bırakmayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, kalan tüm maçlarını kazanıp, mutlu sona ulaşmak istiyor. İstanbulspor’un 54 puanla lider ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un 49 puanla ikinci olduğu ligde 48 puana sahip olan Amed Sportif Faaliyetler, üst üste önemli maçlara çıkacak.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktör Taner Taşkın, bu hafta içinde çok önemli iki maça çıkacaklarını ve bu müsabakaları kayıpsız geçmeleri gerektiğini söyledi.

Taşkın, “Fikstür gereği üst üste iki maç yapacağız. Bu maçlarda alacağımız sonuçlar hem bizim hem rakiplerimiz için çok önemli. Ligin alt ve ortala sıralarında yer alan rakiplerimizle yapacağımız maçlardan 6 puan çıkarmak istiyoruz” dedi.

TFF 1.Lig’e direkt olarak çıkmak istediklerini ifade eden Taşkın, “Bunun için önümüzde 8 hafta var. Birbirinden kritik maçlar oynayacağız. Direkt çıkamazsak şansımızı Play-Off’ta zorlayacağız. Sezon sonunda TFF 1.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Takımda da bu inanç ve hava var. Her zaman takımımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA