Belediye Başkanından Samsunspor'a Destek

Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, Samsunspor'a ek gelir için düzenlenen piyango çekilişine 5 bin 555 bilet alarak destek verdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un düzenlediği piyango çekilişine, 5 bin 555 bilet alarak destek verdi.

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkut Tutu, Genel Sekreter İbrahim Çevik ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Kurt, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret etti.

Togar, kulüp yöneticilerini kabülünde yaptığı konuşmada, Samsunspor'u her zaman, her koşulda desteklediklerini belirtti.

Samsunspor'un kentin gururu olduğunu ifade eden Togar, şunları kaydetti:

'Samsunspor ilimizi tüm Türkiye'de ve yurt dışında temsil eden, birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz takımımız. Her konuda gurur kaynağımız takımımıza destek için her zaman elimizi taşın altına koyduk. Bugün yine takımımıza sahip çıkma günü. Biz de takımımıza sahip çıkmak, destek vermek amacıyla düzenlenen hediye çekilişine katılarak 5 bin 555 bilet aldık.'

Togar, Tekkeköy'ün Samsunspor'un yeni stadına da ev sahipliği yaptığına dikkati çekerek, Samsun-Ordu karayolu üzerindeki yeni stadın, ilçeye ayrı bir değer ve önem katmanın yanında Tekeköy'e çok yakıştığını söyledi.

Yeni stadın Samsunspor'a Süper Lig yolunu açması temennisinde bulunan Togar, 'Tekkeköy olarak biz takımımıza her zaman her koşulda sahip çıkmaya ve destek vermeye hazırız.' ifadesini kullandı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu ise desteklerinden dolayı Togar'a teşekkür etti.

Kaynak: AA