Turkcell TV+'Ta Premier Lig Ve NBA Heyecanı Sürüyor

Dünyanın en iyi futbolcularının forma giydiği Premier Lig ve dünyanın en büyük basketbol yıldızlarının oynadığı NBA’in resmi yayıncısı Turkcell TV+’ta heyecan devam ediyor. Premier Lig’in iki önemli takımı Chelsea ile Arsenal’in kıran kırana mücadelesi 4 Şubat Cumartesi günü saat 15.30’da Turkcell TV+’tan naklen yayınlanacak.

Turkcell’in hem evde hem de mobil cihazlardan izlenebilen yeni nesil televizyon platformu Turkcell TV+’ta, dünyanın en değerli futbol ligi olarak kabul edilen Premier Lig ve dünyanın en büyük basketbolcularının yer aldığı NBA heyecanı devam ediyor. Dünyanın heyecanla izlediği liglerdeki karşılaşmalar web’de ve mobil’de 0 No’lu Premier Lig Kanalı ve 76 No’lu NBA TV Kanalı’ndan canlı yayınlanacak.

Turkcell TV+’ın resmi yayıncısı olduğu Premier Lig’de haftanın maçında Chelsea evinde Arsenal’i ağırlayacak. İki önemli takımın kıran kırana mücadelesi 4 Şubat Cumartesi günü Turkcell TV+’tan naklen izlenebilecek. Maç saat 15.30’da başlayacak.

Premier Lig ve NBA’in en önemli maçlarını izlemek isteyen sporseverler, ev için ‘Aile Paketi’ni, mobil için ise ‘Full Paket’i tercih ederek bu liglerin heyecanını yaşayabilirler.

Turkcell TV+ canlı yayınları şu şekilde:

3 Şubat Cuma

03.00 LA Lakers - Washington Wizardz / Turkcell TV+ 76 No’lu Kanal

06.30Golden State Warriors - LA Clippers / Turkcell TV+ 0 No’lu Kanal

4 Şubat Cumartesi

04.00 LA Lakers - Boston Celtics / Turkcell TV+ 0 No’lu Kanal

15.30Chelsea - Arsenal / Turkcell TV+ 0 No’lu Kanal

18.00Hull City - Liverpool / Turkcell TV+ 0 No’lu Kanal

5 Şubat Pazar

05.00 Charlotte Hornets - Utah Jazz / Turkcell TV+ 76 No’lu Kanal

16.30Manchester City - Swansea / Turkcell TV+ 0 No’lu Kanal

19.00Leicester City - Manchester United / Turkcell TV+ 0 No’lu Kanal

Kaynak: İHA