Futbol Açıklaması Amatör Süper Lig

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhadspor, Pehlivanköyspor karşılaşmasında 3 puana odaklandı.

Kulübün 2. Başkanı İzzet Şenkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pehlivanköyspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Hafta sonu yapılacak karşılaşmada 3 puan almayı hedeflediklerini ifade eden Şenkal, ligde istikrarlı yükselişe devam etmek istediklerini kaydetti.

Güçlü bir takıma sahip olduklarını belirten Şenkal, Pehlivanköyspor karşılaşmasında da takımın başarılı olacağına inandıklarını bildirdi.

Ligde 6 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 15 maçı geride bıraktıklarını aktaran Şenkal, 23 puanla beşinci sırada mücadele ettiklerini anımsattı.

İç saha avantajını kullanarak iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istediklerini vurgulayan Şenkal, 'Hafta sonu 21 puanla bizi 6. sırada takip eden Pehlivanköyspor ile karşılaşacağız. Takımımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandı. Futbolcularımız büyük bir başarı göstererek 3 puanı kazanacağına inanıyorum. Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz ve bunu başarabilecek güçteyiz. Karşılaşmada her iki takıma da başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA