Şenol Güneş'ten Cenk Tosun'a anlamlı bakış!

Beşiktaş - Osmanlıspor karşılaşması sonrasında Cenk Tosun'dan galibiyet üçlüsü geldi.

Şenol Güneş'ten Cenk Tosun'a anlamlı bakış!
Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibi Osmanlıspor ile karşılaştı Karşılaşmayı 4 golle kazananan siyah beyazlı ekipte galibiyet üçlüsü Tosun Paşa'dan geldi.

Everton'dan gelen yüksek teklifle takımdan ayrılacağı konusunda iddialar olan Tosun 58. dakikada alkışlarla oyundan çıkarak yerini Orkan Çınar'a bıraktı.

Karşılaşmanının bitiş düdüğünün ardından Cenk Tosun galibiyet üçlüsünü çektirdi. Tosun Beşiktaş taraftarı tarafından uzun süre alkışlandı. Tosun, üçlü çektirirken Şenol Güneş'in Cenk Tosuna olan bakışları dikkat çekti.

Şenol Güneş yaptığı açıklamada 'Benim bakışlarımdan hiçbir şey anlayamazsınız, ben de anlayamıyorum. Bakışlara değil, kalplere bakın siz.' demişti.

Şenol Güneş'ten Cenk Tosun'a anlamlı bakış!

KİMSE GİTMESİN

Maç sonu açıklamalarda bulunan Şenol Güneş "Bütün oyuncularım bir yere gitmese bile gurur duyarım. Cenk transferi resmi olarak bana gelmedi. Ben takımımdan memnunum. Bu oyuncuların, burada başarılı olacaklarına inanıyorum. İlk yarıdaki puan kayıplarını telafi etmemiz için bu oyunculara ihtiyacımız var. Elimdeki oyuncuları tutmak isterim. Kimsenin gitmesini istemiyorum." dedi.