Çiftçi Amatör Sporcular İle Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Süper Amatör Lig’de mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Süper Amatör Lig’de mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor lig hazırlıklarını sürdürüyor. Yenice tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Görgün nezaretinde idman yapan futbolcular çift kale maç yaparak antrenman çalışmalarına ağırlık verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ile ASKF Genel Sekreteri Adnan Yükselir ile birlikte Yenice tesislerindeki antrenman çalışmalarını izledi.

Şanlıurfa’da sportif faaliyetler için çok önemli tesisler yaptıklarını ve bu tesisleri gençlere kazandırdıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, son 4 yılda çok önemli tesisler yaptıklarını anlatarak şunları söyledi, "Sporun bu şehirde yeri var. Bu şehirde son 4 yılda müthiş bir şekilde tesisleşme atağı yaşandı. Spora ve sporcularımıza her zaman desteklerimiz devam edecektir. Şanlıurfa futbol merkezini biz takımımıza yapıyoruz. Engelliler Koordinasyon ve Yaşam merkezinin yanında temeli atılan ve içerisinde her türlü sosyal donatıları olan müthiş bir tesis yapılıyor" dedi.

Şanlıurfaspor ve amatör takımlara verdikleri desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ise "Saraçoğlu, Başkanımız Nihat Çiftçi’ye sporculara verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Takımın belli bir yere getirilmesi isteniliyor. Şanlıurfa sporu seven bir memlekettir ve spor bu bölge için çok önemlidir. Hiç bir ilde olmayan destek şu anda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından hem amatöre hem de Şanlıurfaspor’a destek verilmekte sizde sahaya çıkıp iyi oynayarak 3 puanla karşılık vermeniz lazım" diye konuştu.

Başkan Çiftçi ile Saraçoğlu, futbolculara baklava ikram ederek futbolculara başarılar diledi. Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor kulübü bünyesinde 12 farklı branşta spor kursu düzenleniliyor.

Kaynak: İHA