Belediye Başkanı Ekinci, Gençlere Yatırımın Süreceğini Müjdeledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediyenin ak evler spor salonunda eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen turnuvanın final müsabakasında, gençliğe yatırımlarının süreceğini müjdeledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarında eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasının final müsabakasına katıldı.

Yaklaşık 6 bin gencin çeşitli branşlarda eğitim aldığı kurslar ve sportif faaliyetler, düzenlenen halı saha futbol turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Final müsabakalarına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, başarılı takımlara ve gençlere kupa ve madalyalarını verdi. Hayati Harrani 2 Ak Ev Spor Salonun 1. olduğu turnuvada, Muradiye Ak Ev Spor Salonu 2. Şıh Maksut Spor Salonu da 3. oldu. Akabe Ak Evler Spor Salonun en centilmen takım seçildiği turnuvada gençlerle bir araya gelen Başkan Ekinci, gençlere yatırımın hız kesmeden sürdüreceklerini de müjdeledi.

Öte yandan ilçede 3 gençlik merkeziyle birlikte toplamda 20 Ak Ev Spor Salonunda bir yandan değerler eğitimi alan gençler diğer yandan sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlere de yönlendiriliyor. Ak Evler Spor salonlarından kendi branşları dışındaki kurslara da katılım gösteren gençler ayrıca milli ve manevi değerler eğitimi de alıyor.

Kaynak: İHA