Adebayor’dan Marius Sumudica’ya yalanlama

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir'in golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor, Kayserispor maçında attığı golle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adebayor’dan Marius Sumudica’ya yalanlama
Medipol Başakşehir'in yıldızı Adebayor, Kayserispor maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. Togolu golcü, Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'yı yalanlarken “Ben rakip takımın hocasına topun elime çarptığını dair bir şey söylemedim.” ifadelerini kullandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçtan sonra yaptığı açıklamada “Adebayor saatini kaybetti herhalde, koluna çarptı top. Gerçekten karakterli bir oyuncu, devre arasında koluna çarptığını bana söyledi” şeklinde konuşmuştu.

Adebayor’dan Marius Sumudica’ya yalanlama

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Adebayor, “Bizim rakip takımın hocasıyla böyle bir konuşmamız olmadı. Oğlu beni çok seviyormuş ve maçtan sonra formamı vermemi rica etti. Aramızda sadece bununla ilgili bir konuşma oldu. Atılan golle ya da topun elime değip değmediğiyle ilgili bir konuşma olmadı” yorumunda bulundu.
Pozisyonu değerlendiren golcü futbolcu, “İnanın pozisyon çok hızlı gelişti. Şu an bile hala elime mi çarptı, göğsüme mi çarptı net emin değilim. Sonuçta hakemin verdiği bir karar var. Gol de vermeyebilirdi. Sonuçta gol, goldür” dedi.

Adebayor’dan Marius Sumudica’ya yalanlama

AVCI'DAN SUMUDİCA'YA GÖNDERME

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor karşılaşmasının ardından “Karlı bir hafta oldu” dedi.

Bir gazetecinin Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın Adebayor ‘Topu kolumla aldım dedi' açıklamasını hatırlatması üzerine Avcı, “Adebayor hocanın forma istediğini söyledi. Adebayor'un formayı yollarız sorun değil. Adebayor böyle bir şey söylemediğini söylüyor. Yediğimiz golün de izlenilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.