Beyaz Tv Rasim Ozan Kütahyalı'yla yolları ayırdı

Beyaz Tv yönetimi Beyaz Futbol' programında Boşnaklara yönelik tepki çeken sözler söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı'yla yollarını ayırdı.

Beyaz Tv Rasim Ozan Kütahyalı'yla yolları ayırdı
Programın moderatörü Ertem Şener program açılışında Rasim Ozan Kütahyalı'nın ayrılığını 'Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık.' sözleriyle duyurdu. 

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı önceki gün Beyaz Tv'de ekrana gelen Beyaz Futbol programında Boşnak vatandaşlara yönelik bazı sözler söylemiş ve bu sözleri büyük tepki çekmişti.

ERTEM ŞENER İZLEYİCİLERE DUYURDU

Rasim Ozan Kütahyalı'nın tepki çeken sözleri sonrası kanal yönetimi kararını verdi ve Kütahyalı'yla yolların ayrılmasına karar verdi. Kanal yönetiminin kararı Derin Futbol programında moderatör Ertem Şener tarafından izleyicilere duyuruldu.

RASİM OZAN ARTIK BİZİMLE OLMAYACAK


İşte o açıklama;

Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabi bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı. Üzüntüsü gerçekten son derece üst seviyedeydi. Bu bizim için kabul edilemez bir durum oldu. Ben bu kanalda Beyaz TV Spor'un genel direktörüyüm. 6 sezondur buradayım. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim karardan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Kanal yönetiminin aldığı karar sonrası Kütahyalı, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında artık yer almayacak. Kütahyalı, konuya ilişkin sosyal paylaşım sitesi olan Twitter'dan bir açıklama yaparak özür diledi.


 
Beyaz Tv Rasim Ozan Kütahyalı'yla yolları ayırdıRasim Ozan Kütahyalı özür diledi