'Coşkulu Ve İstekli Oynadık'

Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Coşku ve istekli oynadık. Doğru savunma yaptık” dedi. Özdeş ayrıca, "Kasımpaşa’da hiçbir dönemde kriz olmaz" dedi.

Kasımpaşa, Süper Lig’in 10. haftasında evinde karşılaştığı Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş, “Kazandığımız için mutluyuz. 5 haftada 1 puan almıştık. Kazanmak bizim için önemliydi. Geçtiğimiz hafta haksız olarak 10 kişi tamamladığımız maç, bu oyunun referansı oldu. Göztepe’ye pozisyon vermedik. Coşku ve istekli oynadık. Doğru savunma yaptık. Bu oyun standardını devam ettirmek önemli. Kazanarak üst sıralarda yer almak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ederim” diye konuştu.



“KASIMPAŞA’DA HİÇBİR DÖNEMDE KRİZ OLMAZ”

Geçtiğimiz sezon 13 haftada 12 puan topladıklarını hatırlatan Özdeş, “Biz puana değil, üreteceğimiz işe bakıyoruz. Kasımpaşa’da hiçbir dönemde kriz olmaz. Koita gibi dönecek oyuncularımız var. Hedefimiz ligde üst sıralara oynayan bir takım olmak. Türkiye Kupası’nda geçen sezon olduğu gibi sonuna kadar gitmek” diye konuştu.



GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, karşılaşmada kendi değerlerini sahaya koyamadıklarını belirtti.

Göztepe, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda mücadele ettiği Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, “Maçın değerlendirmek, maçın değeri ile alakalıdır. Çok önemli bir maçtı. Kasımpaşa’yı tebrik ederim. Maçı analiz edersiniz ama önemli olan sahada nasıl oynadığınız. Göztepe olarak bu karşılaşmada kendi değerimizi ortaya koyamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Rakibin oyun geçişlerinde ve hızlı ataklarında kötüydük. Maçın içinde kendi kimliğimizden uzaktık. İstedikleriniz her zaman olmuyor. Bugün istediğimiz hiçbir şeyin olmadığı bir gündü” diye konuştu.

(Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar /İHA)

Kaynak: İHA