Yemenoğlu Bozokspor İlk Galibiyetini Aldı

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi B grubunda mücadele veren Yemenoğlu Bozokspor’da hafta sonu deplasmanda alınan galibiyetle moraller yerine geldi.

Ligde oynadığı ilk iki maçta İl Özel İdarespor ve Sorgun Gençlik Spor’a mağlup olan yeşil beyazlılar, hafta sonu oynadığı maçta ligin güçlü ekiplerinden Şefaatli Spor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek ligdeki kötü gidişine dur dedi ve ilk galibiyetini aldı. Hafta sonu oynayacakları Yerköyspor maçı hazırlıklarına antrenörler Özkan Bayram ve İlhan Özbay gözetiminde başlayan yeşil beyazlılar bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ligin en genç takımına sahip olduklarını belirten Yemenoğlu Bozokspor Kulüp Başkanı Mehmet Yemenoğlu," Ligde oynadığımız ilk iki maçta oynadığımız futbolu bir türlü skora yansıtamadık ve talihsiz bir şekilde sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Hafta sonu deplasmanda oynadığımız Şefaatli spor maçını çıkış maçı olarak görüyor ve kötü gidişe dur demek istiyorduk. Şefaatli spor maçında 90 dakika boyunca etkili ve atak bir futbolu 3 golle süsleyerek sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Başta teknik heyet ve tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Yemenoğlu Bozokspor Genel Kaptanı Abdurrahman Doğan ise ligin en genç en çok koşan ve mücadele eden takımının Yemenoğlu Bozoksor olduğunu belirterek “Ligde oynadığımız üç maçta iki mağlubiyet bir galibiyetimiz var. Ligdeki ilk galibiyetimizi hafta sonu deplasmanda Şefaatli spor karşısından aldık. Artık bu maçlar geride kaldı. Bu hafta sonu kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Yerköyspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Takımımıza güveniyoruz” şenlinde konuştu.

Kaynak: İHA