Halil Fidan-Mesut Sarıkaya 4. Kış Kampı Sona Erdi

Antalyaspor'un, Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan spor akademilerinin katılımıyla yapılan 'Halil Fidan-Mesut Sarıkaya 4. Kış Kampı' sona erdi.

Kundu bölgesindeki bir otelde Antalyaspor Merkez Futbol Okulları ve diğer illerdeki Futbol Şube Okullarının katılımıyla yetenekli futbolcu adaylarını gözlemleyebilmek ve Antalyasporlu olma bilincini geliştirmek amaçlı düzenlenen kampa, Antalyaspor'un genç takımlarında oynarken hayatlarını kaybeden Halil Fidan ve Mesut Sarıkaya'nın adları verildi.

Fikstür hazırlanarak turnuva maçlarının oynandığı kamp, 3 gün sürdü.

Kampta ayrıca, başarılı bir sporcu ve futbolcu olmak için yapılması gereken çalışmalar, psikolojik yönden gelişime katkı sağlayacak eğitimler, sporcuların doğru beslenme şartları konusu yanında başarıya giden yoldaki önemli detaylar hakkında eğitimler verildi.

Otelin kongre salonunda düzenlenen kapanış töreninde konuşan spor okulları genel koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, kampa Türkiye'nin çeşitli illerindeki 20 spor okulu ve 405 sporcunun yanı sıra 95 velinin katıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan çekilişle 66 minik sporcuya çeşitli hediyeler dağıtılırken, yapılan turnuvada dereceye girenlere madalya ve kupaları verildi.

Kaynak: AA