Eskişehirspor Kafilesi Manisa'ya Gitti

Teknik direktörü Özalan: 'İlk yarının sonunda hedeflediğimiz puana ulaşmak için Manisaspor maçından 3 puan almalıyız'.

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 3. haftasında yarın deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maç için kara yoluyla Manisa'ya gitti.

Siyah-kırmızılı takımın teknik direktörü Alpay Özalan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'de kafilenin hareketinden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecekteki hedeflerine ulaşabilmeleri açısından Manisaspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Manisaspor'un iyi ve yeni bir ekip olduğunu ifade eden Özalan, 'Koşan ve mücadele eden bir takıma sahipler. Biz de iyi bir takımız ve bu özelliğimizi artık sonuca yansıtmalıyız. Bu bilinç oyuncularımda da hakim. İlk yarının sonunda hedeflediğimiz puana ulaşmak için Manisaspor maçından 3 puan almalıyız. Manisaspor maçında iyi mücadele edeceğiz.' diye konuştu.

Kulübün başkan yardımcısı İlhan Arslan da Manisaspor deplasmanına 3 puan kazanmak için gittiklerini, bu maçta elde edecekleri başarıyla şampiyonluk hedefine devam edeceklerini belirtti.

Eskişehirspor'un Manisaspor maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Erkan Zengin, Ruud Boffin, Uğur İnceman, Kayacan Erdoğan, Tarık Çamdal, Bruno Mezenga, Kamil Ahmet Çörekçi, Dorukhan Toköz, Berkay Tolga Dabanlı, Hasan Hüseyin Acar, Mehmet Murat Uçar, Enes Akgün, Chikeluba Ofoedu, Semih Şentürk, Kaan Kanak, Aykut Akgün, Felix Michel, Hakan Çinemre, Ramazan Övüç, Bilal Aziz Özer.

Kaynak: AA