Beşiktaş'ta Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Milli takım kamplarından henüz dönmeyen Quaresma ve Hutchinson'ın yanı sıra, tedavisi devam eden Aras Özbiliz antrenmana katılmadı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir Karabükspor ile 10 Eylül Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Milli takım kamplarından henüz dönmeyen Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson'ın yanı sıra, tedavisi devam eden Aras Özbiliz antrenmana katılmadı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kısa ve uzun pas çalışmalarıyla başlayan futbolcular, daha sonra minyatür kalede pasa dayalı hücum organizasyonları gerçekleştirdi.

Antrenmanın son bölümünde yapılan şut çalışmasında Olcay Şahan ile teknik direktör Şenol Güneş arasındaki iddiayı milli oyuncu kaybetti. Olcay'ın, sekiz oyuncunun atacağı şutlardan dördünün gol olması halinde tecrübeli teknik adamdan baklava istemesi üzerine gerçekleştirilen şut çalışmasında, sadece iki futbolcu vuruşları gole çevirince iddiayı Güneş kazandı.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA