Şampiyonlar Ligi'nde gollü gece

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2016-2017 sezonu grup maçlarının ikinci gününde 9 karşılaşma sona erdi. Bu karşılaşmalarda toplam 28 gol kaydedildi.

Şampiyonlar Ligi'nde gollü gece
Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2016-2017 sezonu grup maçlarının ikinci gününde 9 karşılaşma sona erdi. Bu karşılaşmalarda toplam 28 gol atıldı.

MADRİD'DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ


Şampiyonlar Ligi F Grubu maçında Real Madrid, sahasında Sporting Lisbon ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İspanyollar maçı son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 kazandı.

Portekiz ekibi, mücadelenin 47. dakikasında Bruno Cesar'ın attığı golle Santiago Bernabéu Stadyumu'nda 1-0'lık üstünlüğü sağladı. Dakikalar 89'u gösterirken sahneye Cristiano Ronaldo çıktı ve skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında gelişen Real Madrid atağında İspanyol futbolcu Morata fileleri havalandırdı ve ev sahibi ekip maçı 2-1 kazandı.

Şampiyonlar Ligi'nde gollü gece

DORTMUND'DAN GOL YAĞMURU

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında Legia Varşova ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Pepsi Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Dortmund, 6-0'lık skorla kazandı. Gotze, Sokratis ve Bartra'dan attığı gollerle konuk ekip ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Borussia 2. yarıya da golle başladı. 51. dakikada Raphael farkı 4'e çıkardı. Dortmund bununla da yetinmedi, Castro skoru 5-0'a getirdi. Emre Mor da 75. dakikada oyuna girdi ve 5. golün hazırlayıcılarından biri oldu. Son sözü söyleyen Aubameyang oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gollü gece

TOPLU SONUÇLAR

Şampiyonlar Ligi'nde C, E, F, G ve H gruplarında toplamda 9 karşılaşma tamamlandı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı bu maçlardaki toplu sonuçlar şu şekilde:

C Grubu

Manchester City 4 - 0 Mönchengladbach (Erteleme maçı)

E Grubu

Bayer Leverkusen 2 - 2 CSKA Moscow
Tottenham 1 - 2 Monaco

F Grubu

Legia Warszawa 0 - 6 Borussia Dortmund
Real Madrid 2 - 1 Sporting Lisbon

G Grubu

Club Brugge 0 - 3 Leicester City
Porto 1 - 1 FC Copenhagen

H Grubu

Juventus 0 - 0 Sevilla
Lyon 3 - 0 Dinamo Zagreb