Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğinde Bayramlaşma

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla sendikacılarla bayramlaştı.

Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğinde, Kurban Bayramı dolayısıyla sendika üyeleriyle bayramlaşan Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Her Kurban Bayramı'ndan önce maalesef İslam dünyasından veya Türkiye'de bir takım olumsuzluklar yaşandığını kaydeden Yıldırım, ' Bu yıl ki en büyük olumsuzluk 15 Temmuz'daki ülkemizdeki işgal girişimi, darbe girişimi maalesef ülkemiz insanlarını derinden üzdü. Tabiki bu süreci yönetenler üst akıl dediğimiz kökü dışarıda olan, bu üst akıl programıyla hareket edenler, ülkemizde şöyle de bir kötülük yaptı. Belki de kötülüğün en kötüsünü yaptı, cemaat kavramını maalesef kirletti. İnsanlar artık cemaat kavramına karşı temkinli yaklaşıyor. Halbuki yapılan bu cemaat kavramına karşı bir itibar suikastıdır. Yani cemaat kavramı suikasta uğramıştır.' diye konuştu.

Toplumun omurgasının sivil toplum kuruluşları, cemaatler ve cemiyetler olduğunu kaydeden Yıldırım, “Ne yazık ki şunu görüyoruz, kendisini cemaat olarak lanse eden, anlatan bir yapının cerahate dönüşmesi sonucunda ne yazık ki böylesine olumsuz bir hadise cereyan etti. Biz şunu istiyoruz, sivil toplum kuruluşlarımızdan, siyasilerimizden, sendikalardan ve ülkemizin geleceğini yönlendiren yapıların, sivil toplum kuruluşların kesinlikle itibarsızlaştırılmaması gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA