Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yıldırım, Fatih Karagümrükspor maçını değerlendirdi. Yıldırım, “Deplasmanda alınan her puan bizim için çok önemli” dedi.

Fatih Karagümrükspor maçında gol pozisyonlarını şanssızlıklar nedeniyle değerlendiremediklerini belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, “Bizim için deplasmandan alınan her puan çok önemli” diye konuştu.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, sayısız gol pozisyonunu değerlendirmediklerini belirterek, önümüzdeki haftalarda takımın yüksek efor düzeyini gole çevireceğini açıkladı.

Yıldırım değerlendirmesinde şunları kaydetti; “Girdiğimiz çok gol pozisyonumuz var. Rakibin girdiği pozisyonu yok. Biz golü bulma yollarına daha etkili olabiliriz. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik.Her maç bizim böyle olacak. Hem defansif hem hücum anlamında varız. Rakip takım kontratakla oynadı. Daha çok efor sarf ediyoruz. Bizim tek amacımız şampiyonluk. Takımımız çok iyi, bu eforları mutlaka önümüzdeki maçlarda gole çevirmesini bileceğiz. Futbolcularımızda bunun bilincinde ve kararlılığında başarıdan başka bir şey düşünmüyoruz. Önümüzdeki uzun bir lig maratonu var. Bizim için önemli olan deplasmandan puan almak, deplasmandan alınan her puan bizim için değerli, önümüzdeki hafta inşallah bunun cevabını futbolcularım verecek. Biz çok iyi bir takımız.”

Kaynak: İHA