Fenerbahçe taktik değişikliğine gidiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 10 numara transferinin olmamasının ardından 4-3-3 olan sistemi 4-4-2 olarak değiştirdi.

Fenerbahçe taktik değişikliğine gidiyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat yönetimden ısrarla yaratıcı özellikleri olan bir 10 numara transferi istemişti. Bu pozisyon için uzun uğraşlar harcayan sarı-lacivertli yönetim bir türlü beklenen imzaları attıramayınca, Advocaat da sistemi değiştirme kararı aldı.

TAKIM 4-4-2'YE DÖNÜYOR

Takımın başında sahaya çıktığı 4 resmi maçta 4-3-3 sistemini deneyen Hollandalı teknik adam, bundan sonra sarı-lacivertlileri ağırlıklı olarak 4-4-2 dizilişiyle oynatma kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım ile görüşme yaparak değerlendirmede bulunan Hollandalı, 'Lens ve Sow takıma büyük güç katacak. Orta saha transferi olmaması da sorun değil. Elimdeki kadroya göre planlama yapacağız. Sistem değişikliğine gideceğim' dedi.

Fenerbahçe taktik değişikliğine gidiyor

HÜCUM HATTA RVP - SOW - LENS

Tecrübeli teknik adam bazı maçlarda 4-3-3 bazı maçlarda ise 4-4-2 dizilişiyle takımını sahaya sürecek. 4-3-3 sisteminde Alper Potuk ofansif orta saha pozisyonunda görev alacak. Hücum hattını Van Persie, Sow ve Lens oluşturacak.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu