Yalovalı Karateciler Erzurum'da 5 Madalya Kazandı

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 13. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasında Yalovalı karateciler 5 madalya kazandı.

Erzurum’da bulunan 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda gerçekleştirilen dev organizasyona 32 ülkeden 2 bin dolayında yabancı ve 700 dolayında Türk sporcu katıldı.

Yalova’yı Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nden Ali Güney, Ozan Yula, Ömer Güney, Ali Rıza Öztürk, Elif Hilal Ayar, Tolga Can Kaypak, Berkay Çelik, Ayşe Atay, Melike Uysal, Zeynep Ayar temsil etti. Dört gün süren karate şöleninde 68 kiloda Ali Güney gümüş madalya kazanırken, takım halinde de bronz madalyanın sahibi oldu. Ayrıca Elif Hilal Ayar 55 kiloda üçüncülük, Berkay Çelik +55 kiloda üçüncülük elde etti.

Taşköprü Karate İhtisas Kulübü karate antrenörü Mehmet Güney, ”13. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası sona erdi. 10 sporcu ile yer aldığımız şampiyona bizim için çok önemli geçti. Kulüp olarak 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandık. Sporcularımızı canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA