Hentbolda Transfer

Nilüfer Belediyespor, 7'si yabancı 14 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzaladı.

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, 7'si yabancı 14 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzaladı.

Üçevler Spor Tesisleri'nde düzenlenen törene kulüp başkanı Ali Karamık, hentbol şube sorumlusu Tan Gündüz ve antrenör Fatih Işık katıldı.

Karamık, burada yaptığı konuşmada, Hentbol Erkekler Süper Lig'de Bursa'nın tek takımı olduklarını, hedeflerinin üst sıralara yerleşmek olduğunu söyledi.

Çalışmalarına hafta başında başladıklarını anımsatan Karamık, şöyle konuştu:

'Milli takımda bulunan oyuncularımızın katılımıyla toplu imza töreni düzenledik. Ligde 7 yabancı oyuncuyla mücadele edeceğiz. Genç oyuncularımız da takıma dahil oldu. Geçtiğimiz yıl forma giyen oyuncuların bazılarıyla anlaştık. Renklerimize bağladığımız yabancı oyuncuların takıma katkısının olacağına inanıyorum. Tüm oyuncularıma başarılar diliyorum. Geçtiğimiz sezon minik takımımız çim ve salonda Türkiye şampiyonu oldu. Başarımızın devamı için katkıda bulunan belediye başkanımız Mustafa Bozbey'e teşekkür ediyorum.'

Törende, daha sonra Uros Tomic, Nenad Stanojcic, Stefan Milikovic, Miljan Vukovjlak ve Boydan Meduric (Sırbistan), Viktor Ladyko ve Oleg Kamogorodskyy ile yerli oyuncular Kayhan Akat, Hasan Geyik, Ramazan Mutlu, Şuayip Işıldak, Serhat Yahşi, Ömür Pehlivan ve İbrahim Üçdağ ile sözleşme imzalandı.

Kaynak: AA