Usta'dan, Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta:'Bu sene el birliğiyle en azından güneşi göreceğimize, aydınlık geleceğe daha sağlıklı gideceğimize inanıyorum' Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:'Çok sistemli bir şekilde Trabzonsporumuzu güzel günlere taşıyacaklarına inanıyoruz'.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu'nun da eşlik ettiği ziyarette konuşan kulüp başkanı Usta, zor bir dönemden geçildiğini söyledi.

Usta, ülkenin üzerine 15 Temmuz ile kara bulutlar çöktüğünü dile getirerek, milletin feraseti ve gayreti ile o kara bulutların dağıldığını ifade etti.

Kulüp olarak da zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Usta, 'Hep birlikte Trabzonsporumuzun ve şehrimizin iyi bir noktaya gelebilmesi için gereken ne varsa seferber edeceğiz. Tabii ki burada büyükşehir belediyesi işin ana taşıyıcısı. Ben bu sene el birliğiyle en azından güneşi göreceğimize, aydınlık geleceğe daha sağlıklı gideceğimize inanıyorum.' diye konuştu.

Usta, sezonun yarın başlayacağını da anımsatarak, 'Hem sayın valimize bir ziyarette bulunduk, hem de büyükşehir belediyesini ziyaret ettik ve taraftar grupları ile bir araya geldik. Bu süreçten geçerken onlara çok ihtiyacımız var. Özetle hep beraber, hep birlikte iyi işler üretmek üzere makamınıza geldik. Desteğinizin sonsuz olduğunu biliyoruz.' ifadelerini kullandı.

- Gümrükçüoğlu: 'Trabzonspor'a desteğimiz devam edecek'

Gümrükçüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzonspor'u güzel günlerin beklediğini söyledi.

Kulüp başkanı Muharrem Usta'yı tutum ve davranışlarından dolayı da tebrik eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

'Sayın başkanı, herkesi kucaklayan, herkesi dinleyen ve takımı şehirle bütünleştiren tavrından dolayı tebrik ediyorum. Futbolcuları ve teknik heyeti de tutum ve davranışından ötürü gönülden kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Çok sistemli bir şekilde Trabzonsporumuzu güzel günlere taşıyacaklarına inanıyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla kendilerine, her zaman tüm yöneticilere yaptığımız gibi, desteğimizin devam edeceğini, vefakar Trabzonspor taraftarları ve Trabzonspor'u destekleyen ülkemizdeki futbolu seven tüm yurttaşlarımızın huzurunda söz veriyoruz.'

Kaynak: AA