Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

'El birliğiyle takımımızın zirveye yakın olacağından şüphemiz yok. İnşallah Samsunspor maçından da galibiyetle ayrılıp camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz'

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Samsunspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini bildirdi.

Sözeri yaptığı yazılı açıklamada, Bolu kampında, ligin ilk haftasındaki Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Oyuncuların performanslarından memnun olduğunu ifade eden Sözeri, sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen Ozan İpek'in ise antrenmanlarda gösterdiği başarılı performansla dikkati çektiğini aktardı.

Her oyuncusuna olduğu gibi Ozan'a da çok güvendiğini ve bu futbolcunun takıma büyük katkılar sağlayacağına inandığını vurgulayan Sözeri, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Ozan İpek uzun yıllar Süper Lig'de oynamış, önemli başarılar elde etmiş bir futbolcu. Kendisi antrenmanlarda çok iyi çalışıyor ve genç kardeşlerimize elinden geldiğince yardımcı olup tecrübelerini aktarıyor. Takımda herkes el birliğiyle çalışıp Adana Demirspor'a katkı koymaya çabalıyor. İyi bir ekibimiz var. El birliğiyle takımımızın zirveye yakın olacağından şüphemiz yok. İnşallah Samsunspor maçından da galibiyetle ayrılıp camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz.'

Kaynak: AA