Beşiktaş forvetlere süre tanıdı

Santrfor arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Porto’dan Aboubakar ve Juventus’tan Mario Mandzukic’e çarşamba gününe kadar süre verdi..

Beşiktaş'ta forvet transferi için son viraja girildi. Siyah-beyazlı yönetici Umut Güner, Vincent Aboubakar için Portekiz'e, Ali Naibi ise Mario Mandzukic için Torino'ya çıkarma yaptı. Aboubakar için ilk etapta 8 milyon euro isteyen Porto'ya, kiralama teklifinde bulundu. Aynı şekilde Juventus'un 12 milyon euro istediği Hırvat golcü içinde benzer bir teklif sunuldu.
Rennes kulübü Aboubakar için 4.4 milyon euro'luk bir teklifte bulunurken; Mandzukic için ise en iddialı rakip Wolfsburg. Fakat Zaza ve Gabbiadini'den sonra Kokorin için de teklif yapınca, Mandzukic için Beşiktaş'ın karşısında ciddi bir rakip kalmaması siyah-beyazlıların elini güçlendirdi. Beşiktaş yönetimi, iki oyuncuya da 'Çarşamba gününe kadar son kararınızı vermeniz gerekiyor' diyerek 48 saat içinde yanıt beklediğini dile getirdi.

KANU'DAN VAZGEÇMİYORLAR

Beşiktaş'ta birinci öncelik forvet transferi yaparak sezona hazır bir şekilde girmek olsa da, Şenol Güneş'in talebi ile bir yandan da kanat oyuncusu için çalışmalar devam ediyor. Favori ise Euro 2016'nın yıldızlarından Hal Robson Kanu. Galli yıldız için teklif yapılırken, siyah-beyazlıların transfer komitesi başkanı Umut Güner de, Süper Kupa finali öncesinde, 'Kanat oyuncusu için çalışmalarımız sürüyor' diyerek bu transferden vazgeçmediklerinin mesajını verdi. Kanu için son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek.
.