Ozan İpek Özür Diledi, Adana Demirspor Kampına Geri Döndü

Adana Demirspor’da Bolu kampına katılan Ozan İpek, Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçında yaşananlardan dolayı özür diledi. Ozan İpek, "Maç kazanma hırsımdan dolayı hakeme göstermiş olduğum tepkiden ötürü bütün camiamızdan özür diliyorum" dedi.

Ozan İpek, Teknik Direktör Erkan Sözeri’yi telefonla arayarak konuştuğunu ve deneyimli çalıştırıcının kendisini anlayışla karşılandığı için ayrıca mutlu olduğunu söyledi.



Ozan, "Maçtaki kazanma hırsımdan dolayı kendime yakışmayacak hareketlerde bulundum. Bundan dolayı da camiamız adına hocamız Erkan Sözeri’den özür diledim. Sağ olsun çok anlayışlı davrandı. Teşekkür ediyorum sıcakkanlı yaklaşımı için. Bundan sonra da takımım için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Teknik patron Erkan Sözeri de Ozan ile konuşup konuyu tatlıya bağladıklarını ifade etti.

Tecrübeli oyuncunun hatasını anlayarak özür dilediğini dile getiren Sözeri, olayın tamamen maç kazanma isteğinden kaynaklandığını açıkladı.

“Tek düşüncemiz samsun deplasmanı”

Sözeri, "Ozan gelecekte özellikle hazır olunca önemli bir oyuncumuz olacak. Olayda küfür ya da hakaret yoktu. Ozan da maç kazanma hırsından ötürü ani bir refleks gösterdi. Kendisi bu yaptığının hem kulübüne hem de karşı tarafa hoş olmadığını kabul ederek özür diledi. Biz de Ozan gibi karakterli bir oyuncumuzu kaybetmek istemediğimizden dolayı olayı aile içinde çözdük. Bu tarz küçük hatalar biz de büyük krizler yaratmadan sağduyu ile yaklaşarak oyuncumuzun da hırsına yenik düştüğünü de var sayarak olayı uzatmanın gereksiz olduğunu düşündük. Bu olayın takımımızdaki diğer oyuncularımıza da örnek olacağını düşünerek olayı kapattık. Artık tüm enerjimizi, mesaimizi tamamıyla hep beraber Samsunspor maçına yoğunlaştırdık. Bundan sonra tek düşüncemiz Samsunspor maçından mutlu olarak dönmek, camiayı da mutlu etmek ve daha ilk maçtan itibaren o muhteşem taraftarlarımıza şampiyonluk şarkıları söyletmek" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İHA