Rıdvan Dilmen'den Balçiçek İlter'e: Yalan yazmışsınız

Habertürk TV'de yayınlanan Karşıt Görüş programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Bochum davası iddiası ve şike soruşturması hakkında konuşurken moderatör Balçiçek İlter'e de tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen'den Balçiçek İlter'e: Yalan yazmışsınız
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programına katıldı ve şike süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Balçiçek İlter'in Rıdavn Dilmen'in de dosyada adı geçtiğini söylemesi üzere programa telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen Balçiçek İlter'e tepki gösterdi. İlter kendisinin öyle bir şey söylemediğini kendi gazetelerinden yapılan haberdeki ifadeleri okuduğunu söyledi. Bunun üzerine Dilmen, ünlü sunucuya "Yalan yazmışlar sizin gazeteniz" diye yanıt verdi.

Bochum davasında adının geçtiği konuşmasına yanıt veren Dilmen, 'Şikenin 'ş' harfiyle işim olmadı. Ne ben sorgulandım, ne takibe alındım. Hayatımın hiçbir kısmında bu dosyayla adım yan yana gelmedi. Birkaç tane kendini bilmez yalandan bir şeyler konuştular. Ben 'bu dosyaya kim bakıyorsa ona gideceğim' dedim, gittim. Adam bana 'kardeşim güle güle seninle işimiz yok' dedi. Bochum davasında benim adım yan yana gelmez' dedi.

Öte yandan Fenerbahçe'ye kumpas kuranlar hakkında konuşan Dilmen, 'Fenerbahçe yargılanırken TFF Tahkim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Karakuş, şu an yargıtay ve emniyetin imamı olduğu için yurt dışına kaçtı. Disiplin Kurulu'nda başka bir arkadaş daha var. Etik Kurulu Başkanı da görevden alınmıştır. Fenerbahçe'ye şike suçlaması yapan iki kişinin biri kaçak, diğeri de kışı hapiste geçirmiştir' ifadelerini kullandı.