Ortaca Belediyespor'a Nijerya'lı Ön Libero

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Ortaca Belediyespor, Nijerya’lı orta saha oyuncusu Suleıman Danladı’i renklerine bağladı.

Nevşehirspor’un 19 yaşındaki Nijerya’lı orta saha oyuncusu Danladı’i ile anlaşan Ortaca Belediyespor, oyuncuyu akşam saatlerinde ilçeye getirerek imza attırdı.

İmza törenine Kulübün başkan yardımcısı Aziz Abay katılırken, formayı sırtına giyen siyahi oyuncu kendisini Ortaca Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Ortaca Belediyespor, başkan yardımcısı Aziz Abay, 2 hafta içinde toplam 15 oyuncu ile anlaştıklarını belirterek; ‘’transfer çalışmalarımız hocamızın talepleri doğrultusunda devam ediyor. Yeni sezon için Ortaca’ya yakışan güçlü bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Yeni oyuncularımızın ilçeye ve takıma en kısa sürede uyum sağlayarak başarılı performanslar sergileyeceğini düşünüyorum’’ dedi.

Geçtiğimiz sezon Nevşehirspor forması giyen Suleıman Danladı, çıktığı 11 maçta 834 dakika sahada kaldı. Ön libero pozisyonunda oynayan genç orta saha sadece 1 sarı kart görürken hiç kızarmadı.

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Ortaca, geçtiğimiz hafta kaleci Mahmut Arıkan, stoper Ömür Aygun ve forvet Fehmi Mert Girmeç ile imza atmıştı.

Kaynak: İHA