Aydınspor 1923'Te İbrahim Kaş Sürprizi

Defans bölgesine şu ana kadar sadece Yavuz Özsevim’i katan renklerine bağlayan Aydınspor 1923’e Karşıyakalı İbrahim Kaş önerildi.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te yeni sezon öncesi eksik olarak belirlenen bölgelere takviye için Siyah Beyazlı yönetim son sürat çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon takımda yer alan Gökhan Sinanoğlu, Devrim Aksongur ve Hasan Erbey’in takımdan ayrılması ile elinde sadece stoper patentli genç oyuncu Çağlayan Menderes’i bulunduran ve son olarak Yavuz Özsevim’i renklerine bağlayan Efe’ye sürpriz bir isim önerildi. Geçtiğimiz sezon Karşıyaka forması giyen ve Süper Lig tecrübesi de bulunan İbrahim Kaş ismi Teknik Direktör Bahaddin Güneş’e sunuldu. Güneş’in bu isme olumlu bakması halinde ise yönetimin harekete geçeceği öğrenildi.

YENİCELİ, ELDEN KAÇIYOR

Öte yandan uzun süredir görüşme halinde olduğu eski oyuncularından olan Samet Yeniceli’yi bir türlü kadrosuna katamayan Siyah Beyazlılara kötü haber geldi. 26 yaşındaki tecrübeli stoperin Aydınspor 1923’ün transferde bir türlü yol alamaması nedeniyle 2. ve 3.Lig’in kalburüstü takımlarından 2-3 kulüple görüşme halinde olduğu ve transferin her an gerçekleşebileceği bildirildi.

Kaynak: İHA