Vali Tuna, Şanlıurfaspor Tesislerini İnceledi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı GAP Arena Stadı ve kulüp tesislerinde incelemelerde bulundu.

GAP Arena Stadı'na gelen Tuna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ten stad hakkında bilgi aldı.

Daha sonra kulübün tesislerine geçen Tuna, burada kendisine eşlik eden Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve beraberindekilerle tesisleri gezdi.

Vali Tuna, Şanlıurfaspor'un Süper Lig'e çıkma hedefi olduğunu belirterek, bu hedefe ulaşılması için Valilik olarak kulüp yöneticilerinin yanında olduklarını söyledi.

Kulübün tesis olarak güzel imkanlara sahip olduğunu kaydeden Tuna, 'Bu imkanların hepsi Şanlıurfaspor'da oynayacak olan futbolcuların kendilerini daha iyi hissederek daha iyi motive olmaları ve bu motivasyonu sahaya yansıtmaları için. Biz de bunu kendilerinden bekleyeceğiz.' dedi.

Kulüp yönetimi ve teknik ekibin iyi bir kadro kurmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Tuna, kulüpte tecrübeli oyunculardan yararlanmanın yanı sıra kendini göstermek isteyen gençlere de fırsat verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bağıban da yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, 'Görüşmelerimiz doğrultusunda eksiklerimiz olan bölgelerdeki futbolcularımızı tamamlayarak sezona başlayacağız. Sayın Valimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA