Muratbey Uşak Sportif Kulübü Başkanı Özden Açıklaması

'Ligde dördüncü yılımızda yeni başarılara imza atacak bir takım oluşturduğumuza inanıyorum'.

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanı Ömer Özden, transfer çalışmalarında doğru adımlar attıklarını belirterek, 'Ligde dördüncü yılımızda yeni başarılara imza atacak bir takım oluşturacağımıza inanıyorum.' dedi.

Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir Türk oyuncu transferinin ardından takımın yeni sezona hazır olacağını dile getirdi.

Uşak'ın basketbolda marka bir şehir haline geldiğine işaret eden Ömer Özden, 'Teknik ekip ve sporcularımızla yeni sezonda Avrupa'da ve ligde, Muratbey Uşak Sportif isminin hafızalara kazınmasını sağlayacağımıza inanıyorum. Muratbey Uşak Sportif'in tüm camiada övgü ile bahsedilmesi, bu işe gönül veren herkesi onurlandıracaktır.' diye konuştu.

Transferlerde doğru adımlar attıklarına inandığını ifade eden Özden, şunları kaydetti:

'Muratbey Uşak Sportif olarak, ligde dördüncü yılımızda yeni başarılara imza atacak bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Sezon sonunda Khem Birch, Paul Harris, Watson, Harrison, Andre Harris, Şahin ve Yunus'la yollarımızı ayırdık. Akabinde iç transferde pivotlar Mesut ve Kairys, dış transferde ise şutör oyun kurucu Jeremy Hazell, kısa forvet Shaq McKissic, uzun forvet Rolands Freimanis, oyun kurucu Berent Kavaklıoğlu ve şutör Görkem Sönmez'i renklerimize bağladık. Sezona FIBA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ile başlayacağız. Taraftarlarımıza renkli ve heyecan verici basketbol izletmek istiyoruz. Kombine bilet satışlarımız başladı. Bu bağlamda taraftarlarımızın ilgisini bekliyoruz.'

Kaynak: AA