Alanyaspor Sportif Direktörü Savut Açıklaması

'İnce eleyerek ve sık dokuyarak minimum hatayla transfer yapmak istiyoruz'.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Alanyaspor'un sportif direktörü Taner Savut, 'İnce eleyerek ve sık dokuyarak minimum hatayla transfer yapmak istiyoruz.' dedi.

Savut, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde turuncu yeşilli futbolcuların gerçekleştirdiği idmanı izledi.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Savut, takımın çekirdek kadrosunu koruduklarını söyledi. Geçen yıldan kalan iyi oyuncularının olduğunu ifade eden Savut, 'Bu oyuncuların üstüne de ince eleyerek ve sık dokuyarak minimum hatayla transfer yapmak istiyoruz. Süreç, bütün kulüplerde olduğu gibi bizde de ağır işliyor.' diye konuştu.

Futbolcuların istekli olmalarının kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Savut, yeni transferlerin uyumunun ise her geçen gün biraz daha arttığını kaydetti.

Savut, 12 Temmuz'da Davraz'a gideceklerini, ikinci kampı ise 28 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda gerçekleştirmeyi planladıklarını bildirdi.

Kamp boyunca takıma katılacak yeni oyuncuların olabileceğine işaret eden Savut, 'Altyapıdan gelecek oyuncularla 26 kişiyle kampa gideceğiz. Bu sayı değişecek. Katılan ve ayrılan oyuncular olacak ligin başlangıç tarihine kadar. Her şeyi oturmuş şekilde lige başlamayı düşünüyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA