Dünya Rekortmeninden Başkan Atabay'a Ziyaret

Didim Belediyespor adına yarışan ve Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılan Dünya Powerlifting Dünya şampiyonasında dünya rekoru kıran Ulaş Maden başarısını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile paylaştı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın haftalık basın toplantısından ziyaret eden Didimli Dünya Rekortmeni Ulaş Maden başarısını Başkan Atabay ve basın mensuplarıyla paylaştı. Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılan Dünya Powerlifting Dünya şampiyonasında 275 kg ile dünya rekoru kırdığını anlatan Maden Balkan Şampiyonasına katılacağını söyledi.

Hedefinin Olimpiyatlarda 329 kg kaldırmak olduğunu belirten Maden “Tiflis’e Didim Belediye Başkanımızın katkılarıyla gittim. Didim Belediyespor’un lisanslı sporcusu olmasam da Didim’in adını orada duyurmak çok önemli; katkılarından ve desteklerinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Atabay’da Dünya rekortmeni Ulaş Maden’e her anlamda destek olmaya devam edeceklerini belirtip Didim Belediyespor’un lisanslı sporcu olması noktasında adımlarda atılacağını dile getirdi. Konuşmaların ardından Başkan Atabay rekortmen sporcunun madalyasını basın önünde bir kez daha takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA