Motosikletçi Furkan Özdemir, Türkiye Motodrag Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Kayserili motosikletçi Furkan Özdemir, 11-12 Haziran tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Motodrag Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) 2016 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 3. ayak yarışı, 11- 12 Haziran 2016 tarihleri arasında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti’nde yapılacak. Şampiyonada yarışacak olan Kayserili motosikletçi Furkan Özdemir, yarışmaya hazırlıklarını sürdürüyor.

Yarışma hakkında bilgiler veren TMF Kayseri İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, "Motodrag yarışlarında Kayseri’den 2 tane sporcumuz var. Furkan Özdemir de, Prostreet ve Street 750 cc kategorilerinde yarışacak. Furkan şuanda genel klasmanda Türkiye 2. durumundadır. Bu antrenmanı yapmamızı sağlayan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici olmak üzere emniyet mensuplarına da teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok yaralı bir antrenman oldu. Bizleri yalnız bırakmayan tüm motorcu kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. İnşallah 11-12 Haziran’da Konya’da yapılacak olan yarışlarda yarışacak olan Furkan kardeşime başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: İHA